وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟

پزشکیان در گفتگو با بشار اسد: حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه راهبرد منطقه‌ای ایران است

رئیس جمهور حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را راهبرد منطقه‎‌ای ایران دانست و ضمن تأکید بر استمرار حمایت و پشتیبانی از دولت و ملت سوریه تصریح کرد: بر این باوریم که سوریه بار دیگر بر توطئه‌های صهیونیستی بر علیه امنیت و ثبات این کشور فایق خواهد آمد و در این مسیر ما نیز در کنار دولت و ملت سوریه ایستاده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با بشار اسد رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه ایران با جدیت و دقت تحولات سوریه را پیگیری و دنبال می‌کند، بر آمادگی کشورمان برای هرگونه کمک و همکاری با دولت سوریه برای عبور از بحران فعلی تأکید کرد و گفت: امیدواریم با درایت، قدرت و صلابت جنابعالی، کشور سوریه آنچنان که از شرایطی به مراتب سخت‌تر از این برهه عبور کرده است، از این مرحله نیز با موفقیت و پیروزی عبور خواهد کرد.

رئیس جمهور در ادامه به تلاش‌های دیپلماتیک وزیر امور خارجه کشورمان و همچنین رایزنی خود با سران کشورهای منطقه برای ایجاد هم‌افزایی و هم‌بستگی در مقابله با تروریسم اشاره کرد و گفت‌: ما قطعاً با همکاری و تعامل با کشورهای اسلامی تلاش صهیونیست‌ها برای برهم زدن وحدت و انسجام در میان مسلمانان و گسترش تروریسم و ناامنی در منطقه را ناکام خواهیم گذاشت.

پزشکیان حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را راهبرد منطقه‌ای ایران دانست و ضمن تأکید بر استمرار حمایت و پشتیبانی از دولت و ملت سوریه، تصریح کرد: بر این باوریم که سوریه بار دیگر بر توطئه‌های صهیونیستی بر علیه امنیت و ثبات این کشور فایق خواهد آمد و در این مسیر ما نیز در کنار دولت و ملت سوریه ایستاده‌ایم.

بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز در این گفت وگوی تلفنی از تماس دکتر پزشکیان رئیس جمهور و همچنین تلاش‌های دیپلماتیک دکتر عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در اعلام همبستگی با دولت و ملت سوریه و کمک به حل بحران در این کشور، گفت‌: مواضع ایران در حمایت و پشتیبانی از سوریه مربوط به امروز نیست و در سال‌های بسیار سخت جنگ در کشور ما که همه ما را تنها گذاشته بودند این جمهوری اسلامی ایران بود که در کنار ما ایستاد و امروز این شما هستید که این مسیر شرافتمندانه را ادامه می‌دهید.

رئیس جمهور سوریه در ادامه به دست‌های پشت پرده تحرکات تروریست‌ها در شمال سوریه اشاره کرد و گفت‌: این اتفاقات مرحله جدید از جنگی است که با نقشه‌های آمریکایی و صهیونیستی بر علیه استقلال و امنیت سوریه در جریان است و هدف اصلی آنها تجزیه سوریه و ایجاد یک کشور در شمال کشور ما با عاملیت اسرائیل و آمریکاست.

بشار اسد با بیان اینکه کشورهای منطقه باید بدانند آنچه امروز از آن به عنوان محور مقاومت یاد می‌شود، محوری در تقابل با دشمنی و سیطره غرب بر منطقه ما است و اگر این محور آسیب ببیند یا استقلال کشورهای این محور دچار خدشه شوند، دیگر کشورها نیز از آسیب‌ها و پیامدهای آن در امان نخواهند بود افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی با اینگونه اقدامات بدنبال بازترسیم نقشه و مرزهای منطقه ما به نفع اهداف و منافع صهیونیستهاست و در این میان ما به عنوان محور مقاومت گزینه‌ای جز پیروزی در این جنگ در مقابل خود نمی‌بینیم و اطمینان داریم با حمایت و پشتیبانی کشورهای منطقه از جمله ایران آن را محقق خواهیم کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار